Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Κάν’το αλλιώς "Μπουγατσάκια"




























Τα Γαλακτομπουρεκάκια που έχετε ετοιμάσει, ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, μέχρι να ροδίζουν.

Σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Μπορείτε επίσης να τα ετοιμάσετε και να τα φυλάξετε στην κατάψυξη, χωρίς να τα ψήσετε. Θα είναι εκεί για να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους, όποτε χρειαστεί.
Το έχω δοκιμάσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου